maanantai 30. tammikuuta 2012

Arn - Temppeliritari

Jan Guillou - Vägen till Jerusalem
Kyseessä ei ole mikään jeesustelukirja vaan ensimmäinen osa Arn - Temppeliritarista. Leffakin on tehty siis :) Aioin lukea sarjan muutenkin, en tosin alunperin ruotsiksi. Sattuu olemaan sellaset edessä kun KIRJOTUKSET, joten tän pitäis olla hyvää ja myös viihdyttävää harjotusta. Voisko niitä kirjotuksia vaan paeta. En tahdo sinne saliin istumaan, yhyhyhyhyy :<

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

vaikuttavaa


Äänestin siis ensimmäistä kertaa ja parasta ehdokasta tietenkin :)

tiistai 17. tammikuuta 2012

abipvä


Käytiin kattomassa, että mitä Turun yliopistolle kuuluu. Luennot oli ehkä vähän kuivia, mut pääsipä näkemään sitä rakennusta. Ehkä oon sitten siellä ens syksynä ihan opiskelijana. Kattellaan.

Vierailun jälkeen tuli päivän kohokohta: ROSSOON! Nam, otin vihdoinkin sitä tomaattikeittoa ja vaiks ei kuulostakaan mitenkään ihmeelliseltä niin se oli taivaallista :)



Sitten piti mennä ostamaan fysiikan kertauskirja. Kas vain en ostanutkaan sitä :P Tuli vähän kaunokirjallisempaa settiä mukaan, mut hei, se on enkun kertausta! Jotain hyötyä tästäkin..

maanantai 16. tammikuuta 2012

monkimekko



JJEEEEE! Kiitän Hesasta noutajaa, joka uhmasi aukioloaikoja :D Oon kuolaillu tätä jo aika moneen otteeseen Monkin sivuilla ja nyt se on tossa noin! Jeiii :) Ja 10 euroa?!  Alkuperänen hinta oli 40, hiiih..

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

lompakoton




Jejeje! Käytiin siellä Larssonin näyttelyssä eilen. Kauheesti ihmisiä. En oikeen tykkää tollasesta väenpaljoudesta. Ei niitä taulujakaan voinu kunnolla kattella kun koko ajan piti väistellä muita, eikä eteenpäin päässyt omaan tahtiin.. Muista ihmisistä siis miinuspisteitä sille tapahtumalle :D

Meiän seurueella olikin sitten jo nälkä. Käytiin sushilla siinä Hansan kyljessä olevassa paikassa. Oon jo pitkän aikaa halunnu käydä siellä ja kyllä kannatti :)

Kamera ei kulkenu mukana enkä edes halua esitellä kaikkia tavaroita nyt, koska suurin osa on penkkariaiheisia. Eli pidän ne varmaan piilossa seuraavat viikot :P Vaikka mun oli ehdottomasti saatava ostettua lompakko, jäi se sitten ostamatta. Harmittaa. Löysin yhden, josta tykkäsin tosi paljon. Hinnasta en tykännyt sitten ihan yhtä paljon.. Nooo, löyty kuitenkin takki ja luomiväriä. Nehän on ihan yhtä tärkeitä kuin ehjä lompakko, eikä edes maksanu yhteensä niin paljon kuin se lompsa.

perjantai 6. tammikuuta 2012

Pelti kii

piti muistaa laittaa siis se semmonen takan pelti kiinni, ettei lämpö karkaa :D
Huomenna luvassa Turku-reissu. Tarkotuksena on käydä katsomassa Carl Larssonin taidenäyttelyä, kun se kohta jo loppuukin. Sitten reissuun liittyy sellasta tooooosi tyhjänpäivästä shoppailua ja kaiken turhan tavaran haalimista :) Esim. penkkarivaatteita ja abiristeilymekkoa pitäis metsästää ja ostaa uus lompakko, koska vanha päätti hajota liiasta kolikoiden määrästä. Ei se ollut edes nätti: hyvä kun hajos pois :D

Niin, ja joku hassu koulukirjakin puuttuu(mulla ei oo yhtäkään kirjaa ens jaksolle, joka alkaa jo maanantaina...)

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Lomailua

weheartit



Päivityksiä ei ole nyt tullut, koska ollaan oltu mummoloimassa tuolla Lapin seudulla. Siellä oli ihan oikeasti lunta! Ja tosi liukasta. Ekana päivänä saatiin auttaa yhtä autoa ojasta.

VR oli tietty loistava. Meiät ajettiin junasta tuntia aikasemmin junasta ku aikataulussa luki. Takasin päin kun lähdettiin, niin saatiin jännittää päästäänkö junalla Turkuun asti. Tykkään näistä myrskyistä... Ei kuitenkaan tarvinnut vaihtaan bussiin Tampereella. Vaihto ois siis ollu neljältä yöllä, joten olin ihan tyytyväinen että päästiin vaihdoitta :)

En oo tosiaan kirjotellu senkään takia kun myrsky vei meiltä netin.

Ja tää teksti on vähän sekava, koska eilen vietettiin uutta vuotta :D