torstai 29. syyskuuta 2011

freedom here we come!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ääääääääää, huomen kemian kirjotukseet :s Fak. En oo lukenu mitenkään superpaljon nyt parin viikon aikana. Enemmän ehkä sulatellu sitä kaikkea tiedon määrää<3 Ja vähän oon laskenu laskujakin. Mulla on tosiaan tää opiskelu- ja lukumotivaatio täl hetkel jossain.. no, jossain :D Alotin lukemisen jo heinäkuussa niin nyt kun kolmas kuukaus sitä samaa on menossa niin alkaa jo vähän kyllästyttää. Tänään saatiin kanssa kokeet takasin ja kemia5 meni ihan maistuvasti lukematta. Laskutehtävistä täydet, virheet tuli siis kaikki sanallisista, kun ei jaksanu ajatella.
      Mutta aaaah, syyslomaan on enää 15 päivää. Helpotuksen huokaus :) Yhdeksän täyttä täysin koulutonta ja opiskelutonta päivää. Tiedossa täl hetkel Helsinkeilyä(lue kaikkien mahdollisten pennosten käyttöä, joita en vielä ole ehtinyt kuluttaa mm. ajokorttiin).

La Roux - Bulletproof [Tiborg remix]

maanantai 19. syyskuuta 2011

Elän

... en siis ole kuollut. Repikää siitä :D




<----todiste

(huone tietty asiallisessa kunnossa kyllä kyllä)

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kuolen

Huomenna on 19.9. Voi perseeee.. Huomennan sitten ois tarkotus purkaa kaikki biologian tieto paperille ja nököttää salissa 6 tuntia.
   Eväät on siis melkeen valmiina. Särkylääkkeet minigrip-pussissa. Juomapullosta paperit revitty. Vaatteet valitsin jo varmaan viime  viikolla. Kertaamisen alotin heinäkuussa. Ja nyt istun koneella?! Tää päivä on vaan menny. En oikeen jaksa koko ajan stressata et pitäislukeepitäispitäislueluelue äääää. Mut silti välillä stressaan. Enkä kuitenkaan lue.
   Kattelin tänään ekan kerran niitä vanhoja ylppäreitä HS:n sivuilta. Näyttivät ihan siedettäviltä. Oli vähän yllättävää, että jokerit vaikutti kivemmilta kun ne tavalliset tehtävät :D Niitä sitten huomenna. Mut kaipa mä nyt sitten lukasen vielä niitä muistiinpanoja läpi ja meen sitten pyöräilemään :) Wish me luck!

maanantai 12. syyskuuta 2011

Sekavaa

Aamulla oli tosi outo olo. Vatsaa nipisti. Tänään alko syksyn yo-kirjotukset ruotsin kuuntelulla. Mä en edes ollut salissa kuuntelemassa ja silti jännitin. Osin kaikkien niiden puolesta jotka siellä kuunteli ja osin siks etten tiedä miten ite tuun pärjäämään viikon päästä. Kuinkakohan sekasin mun maha ja pää on sillon sunnuntaina ja maanantaina. En pysty varmaan syömään mitään.

Stressi on muutenkin kova. Tekis mieli paeta tällasta kaikkea, mutten osaa ottaa samalla lailla rennosti kuin jotkut :/ Sain tänään takaisin mun itsenäisesti suoritetut terveystiedon tehtävät. Ope sano, että sellasta seiskan kasin tasoa. Petyin. Olin tehnyt ihan kunnolla hommia(joo nopeesti viidessä päivässä mutta silti). Enkö riitä? Meneekös kaikki kirjotuksiinkin lukeminen hukkaan.. Tuli tosi lannistunut olo hetkeksi. Nyt vain väsyttää. Väsyttää paljon. Onneksi jotkut opet vähän höllää kun on kirjotukset. Toiset sitten ei(että hissa on kivaa).

Joskus löytyy jotain ihanaakin. Tästä tuli tosi tyhjä olo(silleen mukavalla rauhottavalla tavalla :))


keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Pullapäivä!

Otsikko kertoo kaiken. Vahtaan tänään mun pikkusiskoja ja olin luvannut että sitten keskiviikkona on pullapäivä. Noo, sitten sitä pullaa tehtiin :) Kukin omaan tyyliinsä ja tahtiinsa..

Eli aikaansaannokset :)

tiistai 6. syyskuuta 2011

100-päivä

Eli nyt on sitten sata aamua lukiota jäljellä :) Laitettiin hieno mittariki koulussa seinään, että voidaan kattella siitä lohtua kaikkeen siihen tuskaan mitä koulu aiheuttaa :P 100-päivän kunniaks abit pukeutu yöppöreihin. Vähän yllätyin et niinki moni oikeesti laitto jotkut pöksyt tai vastaavat päälle. Itekkin olin varmaan aika freeshhin näkönen L-koon paidassa, mut oli oikeestaan tosi mukavaa olla kauheesti panostamatta ulkonäköönsä, ainakin näin ku muut oli mukana. Oli luonnonlapsiolo :D Nyt ei oo kuvia, kun en tajunnu mitään ikuistamisvälinettä raahata mukaan.

Keijo-Pärkkä oli ikimuistonen ja hyvä viihdyttäjä. Kiitos hänestä Heli :D

 Ja loppukevennys:

Äää kun oon koukussa White liesiin!

perjantai 2. syyskuuta 2011

Tyhmä päivä

Asenne vammas. Oikeestaan olin jo päättäny edellisenä iltana mm. etten aio yrittääkkään kehittää mitään hienoa asukokonaisuutta. Siitä se sitten lähti. En jaksanut yrittää. Oikeasti olisin vaan halunnu nukkua. Nyt yritän tehdä koko illan yo-juttuja. Ehkä kun oon saavuttanu jotain niin tulee parempi olo :) Sain jo ke2:en tehtyä(joo eilen jäi ehkä kuudesta sivusta kiinni).


Mut jotain kivaakin: White lies on mahtava! Oli kauheen vaikee valita parasta kappaletta tähän. YouTubesta tietty lisää jos kiinnostaa :)